Jacqueline Verhaegh, Zij is werkzaam in de zorg en woont al 23 jaar op het Zand.

Jacqueline zit al jaren in het bestuur van de wijkvereniging en is vanaf het begin betrokken bij het ontstaan van onze organisatie. Naast deze werkgroep zit ze ook in de werkgroep communicatie

Jos Fransen. Jos woont nog niet in Huissen maar heeft een perceel grond gekocht aan het Nieuwediep. Hij hoopt in 2021 zich in Huissen op het Zand te settelen. Jos heeft zich aangemeld bij onze werkgroep nadat hij via facebook over het opzetten van onze wijkorganisatie had gehoord. Hij wil zich alvast nuttig maken voor onze gemeenschap.

Theo van Vuuren woont sinds 1975 in Huissen op het Zand. Na de 2e vergadering, vonden de initiatiefnemers van de werkorganisatie dat het breder gedragen moest worden binnen de Zandse gemeenschap. Als voorzitter van Muziekvereniging Volharding werd hij gevraagd mee te doen. Naast de voorzitter van onze werkgroep is hij ook actief in de werkgroep communicatie.

Wil van den Hurk voorstellen. Wil is weliswaar woonachtig in Bergen            (Limburg) maar hij is werkzaam bij Stichting Welzijn Lingewaard (SWL). Hij is als Opbouwwerker werkzaam bij SWL en ondersteunt in die hoedanigheid de wijkorganisatie en werkgroepen. Wil is een van de trekkers van het ontstaan van onze wijkorganisatie. Naast deze werkgroep zit hij ook in de werkgroep communicatie.