Wijkorganisatie

’t Zand Binnen – Buiten

Welkom op de website van Wijkorganisatie ’t Zand Binnen – Buiten

Wijkorganisatie ’t Zand Binnen – Buiten is een nieuwe organisatie in oprichting die is ontstaan vanuit het samenvoegen van het Wijkplatform ZandBinnenBuiten  en Overleggroep ’t Zand Binnen-Buiten. Beide groepen hebben zich bezig gehouden met o.a. culturele verbinding in de wijk, veiligheid en het verbeteren van de kwaliteit van de woon en leefomgeving. Inmiddels zijn er werkgroepen opgericht die worden bemand door enthousiaste vrijwilligers vanuit de wijk. Deze werkgroepen zijn te vinden onder het kopje WOP op deze website. Tot ons werkgebied behoort het woongebied ’t Zand, woongebied Binnenveld, omgeving de Hoeve, omgeving Pannenhuis I, een deel van het herstructureringsgebied Huissen/Angeren en de Tabakshof.

Deze website is nog in ontwikkeling en zal in de aankomende periode worden bijgewerkt naar de meest actuele versie. Blijf ons volgen!

Voel jij je betrokken bij de wijk? Wil je graag deel uitmaken van één van de werkgroepen? Of wil je anderszins een bijdrage leveren? Meld je aan via:
Mail: zandsoverleg@outlook.com
Website: http://wijkplatformzbb.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/Wijkplatform-Zand-Binnen-Buiten-107973270936969
Of via het contactformulier

Bekijk het laatste nieuws over de wijk

Algemeen
november 26, 2023

De Zandse Huiskamer: Een Warme Plek voor Ontmoeting en Samenkomst**

Op zaterdag 24 november was het dan zover: na maanden van hard werken en vol toewijding werd het Huiskamerproject van Wijkorganisatie 't Zand Binnen – Buiten afgerond met de feestelijke…
Algemeen
november 20, 2023

De Zandse Huiskamer wordt geopend!

Algemeen
november 15, 2023

Geslaagd St. Maartenfeest in ’t Zand Binnenveld.

Zaterdagavond 11 november bracht de activiteitencommissie van Stichting de Zandse kerk en Wijkorganisatie 't Zand Binnen-Buiten de kinderen van ’t Zand - Binnenveld samen voor een betoverende viering van St.…
Algemeen
oktober 31, 2023

Kom je op zaterdag 11 november ook lampionnen maken met de vrijwilligers van De Zandse kerk en wijkorganisatie ’t Zand Binnen – Buiten voor Sint Maarten?

Kom op zaterdag 11 november om 17:30 naar de Zandse kerk! Neem je een grote petfles en een stok mee en maak met ons een lampion. Hiermee kun je dan…

Wat kan het wijkplatform voor u betekenen?

Wij als platformleden horen graag wat er speelt in uw straat, buurt of wijk. Elke eerste maandag van de maand vergaderen wij in het Gemeenschapshuis Huissen-Zand aan de Van Wijkstraat, hier is ook de gebiedscoördinator van de gemeente bij aanwezig.

Het inloopspreekuur is van 19.00 tot 19.30 uur. Wilt u met ons in gesprek, dan kunt u het contactformulier invullen.

Vragen en/of opmerkingen?