Goed nieuws voor ouders en kinderen! De Zandse kerk, die bekend staat om zijn uitvaarten, activiteiten van De Klup en Alzheimer cafĂ©, gaat zich nu ook richten op de jeugd. In samenwerking met de activiteitencommissie van de Zandse kerk en vrijwilligers van de Wijkorganisatie ’t Zand Binnen-Buiten, worden er de komende maanden maar liefst 3 fantastische activiteiten georganiseerd.

Op paaszaterdag vond onze eerste activiteit plaats, en wat een succes was dat! Daarom willen we deze positieve energie voortzetten en onze jeugdige bezoekers een plek bieden waar ze plezier kunnen maken en hun creatieve talenten kunnen ontwikkelen. Op zaterdag 1 juli, tijdens de kunstroute, hebben we een speciale activiteit gepland. Kinderen krijgen de kans om hun eigen schilderij te maken. Of ze nu ervaren schilders zijn of nog nooit een kwast hebben vastgehouden, iedereen is welkom. We zorgen voor alle benodigde materialen en het belooft een kleurrijke en gezellige middag te worden!

Op vrijdag 14 juli willen we samen met de basisschoolkinderen de vakantie feestelijk inluiden. We hebben iets speciaals in gedachten om het einde van het schooljaar te vieren en de zomervakantie spetterend te beginnen. Meer informatie hierover volgt binnenkort. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er op 30 september een open podium gepland. We willen alle jonge talenten in de spotlight zetten en een podium bieden voor muzikale, dans- of andere creatieve optredens. Het wordt een middag vol entertainment waar onze jeugdige sterren kunnen stralen!

Houd Het gemeentenieuws, de website en de Facebook-pagina van de Zandse kerk en de Wijkorganisatie goed in de gaten voor meer informatie over deze activiteiten. Mis deze leuke gelegenheden niet! We kijken er enorm naar uit om jullie en jullie kinderen te verwelkomen bij deze speciale jeugdactiviteiten. Samen maken we van de Zandse kerk een bruisende plek waar onze jeugd kan groeien, leren en vooral genieten!

Leave a Reply