Zaterdagavond was een bijzondere avond in ’t Zand, want het allereerste Open Podium voor kinderen tot 12 jaar vond plaats in de Zandse Kerk. Om 18.00 uur verzamelden enthousiaste kinderen zich, boordevol energie en talent, om hun optredens te tonen aan een dolenthousiast publiek bestaande uit ouders, grootouders en vrienden.

Het was een betoverende avond vol met afwisselende optredens. Van jonge zangers tot kleine dansers die de vloer lieten trillen met hun passie voor beweging, het publiek werd getrakteerd op een onvergetelijke show.

De avond was het resultaat van nauwe samenwerking tussen de activiteitencommissie van Stichting de Zandse Kerk en Wijkorganisatie ’t Zand Binnen – Buiten. Hun inzet en toewijding hebben deze avond mogelijk gemaakt, en het enthousiasme in de zaal was overduidelijk voelbaar.

Maar dit is nog maar het begin. De organisatoren roepen nu de jeugd op om met nieuwe ideeën te komen voor toekomstige leuke activiteiten. Heb je een leuk idee laat het ons weten mail naar info@zandsekerk.nl onder vermelding van activiteit en wij nemen contact met je op. Het succes van dit Open Podium smaakt naar meer, en ze zijn vastbesloten om de creativiteit en talenten van de jonge generatie in ’t Zand verder te stimuleren.

Laten we eerst genieten van het succes van deze geweldige avond en uitkijken naar wat de toekomst in petto heeft voor de jeugd van ’t Zand. Samen kunnen we nog veel meer prachtige momenten creëren die onze gemeenschap zullen verrijken. Volg ons ook via www.zandsekerk.nl of www.wijkorganisatiezbb.nl

 

Klik op onderstaande foto om meer foto’s te bekijken.

Leave a Reply