HUISSEN – De Zwaanse Buurtkraam staat op donderdagmiddagen – mits het goed weer is – van 14.00 tot 16.00 uur op de parkeerplaats van Sancta Maria in Huissen. Iedereen kan hier elkaar ontmoeten en dingen ruilen, lenen of aanbieden. Zoals boeken, spellen of tijdschriften.

Ook kunt u hier verzoekjes doen voor bijvoorbeeld een klusje in huis. Of u biedt zich hiervoor juist aan. Een groeiende groep vrijwilligers beheert deze kraam. En is op zoek naar meer vrijwilligers. “Dus heeft u een paar uurtjes per week over en/of wilt u in die paar uurtjes iets goeds doen voor medebewoners van Huissen, kom dan gerust eens langs voor een kopje koffie en een praatje. Iedereen is welkom. U mag ook mailen naar burenvoorburenhuissen@gmail.com. Wilt u eerst meer weten over de kraam, neem dan een kijkje op haar facebookpagina (Zwaanse Buurtkraam). U kunt ze daar ook volgen, dan blijft u vanzelf op de hoogte van al haar activiteiten.”

Op donderdag 20 mei heeft TV Lingewaard een item gewijd aan de Zwaanse Buurtkraam op lokatie bij Sancta Maria. Klik op de pijl hiernaast en kijk gezellig mee.

Leave a Reply