Donderdag middag 1 april 2021 (geen april grap) mag de Zwaanse Buurtkraam de ouderen uit Huissen verrassen met een lekkere paastraktatie.

Tussen 13.00 en 16.00 uur staat de Zwaanse Buurtkraam bij Sancta Maria. Vanwege Corona wordt er alleen koffie/thee om mee te nemen geschonken. Door sponsering van de Rotaryclub Arnhem-Huissen ontvangen de bezoekers een zakje paaseitjes.

Daarnaast ontvangen onze oudere bezoekers 2 setjes mondkapjes voor zichzelf en iemand die er ook behoefte aan heeft. Plus 2 kaartjes met het telefoonnummer van SWL (Stichting Welzijn Lingewaard), om aan te geven of men geholpen wil worden met onder andere een bel- maatje, wandel-maatje, of iets van onze kraam wil ontvangen

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de Zwaanse Buurtkraam kijk dan op de Facebookpagina Zwaanse Buurtkraam Huissen. Ook stichting Welzijn Lingewaard staat klaar voor de gemeenschap van Lingewaard. Wilt u op de hoogte blijven van hun activiteiten, via deze link https://www.swlingewaard.nl kom je op hun site.

Bent u geinteresseerd in wat de Rotary Club nog meer onderneemt kijk dan op hun Facebookpagina Rotary Club Arnhem-Huissen

Het bestuur van Stichting Wijkorganisatie ’t Zand Binnen – Buiten wenst de Zwaanse Buurtkraam veel succes en dankt SWL en Rotary Club Arnhem-Huissen voor hun bijdrage.

Leave a Reply