Nu het WOP (Wijk Ontwikkel Plan) is gepresenteerd gaan ook de leden van de werkgroep Nieuwbouw zich meer presenteren aan de inwoners van onze wijk. Naast overleggen met de gemeente en de ontwikkelaars over de diverse projecten die in ontwikkeling zijn, vinden wij het ook belangrijk om de inwoners die nieuw in onze wijk komen wonen, te verwelkomen. Hiervoor hebben wij leuke kleurige papieren tasjes met een attentie samengesteld.

 

De afgelopen week zij wij er op uit gegaan om de eerste tasjes aan nieuw in onze wijk gekomen bewoners uit te delen. De tasjes zijn enthousiast ontvangen.

Wij willen graag bij alle nieuwe inwoners in onze wijk op bezoek. Maar hiervoor zijn wij wel afhankelijk van u!  Vanwege de privacy wetgeving mag de Gemeente of de woningbouw vereniging ons niet doorgeven wie er in de wijk is komen wonen. Is er iemand bij u nieuw in de buurt komen wonen geef het aan ons door of vertel de nieuwe buren over onze wijkorganisatie en vraag of zij zich willen aanmelden. Wij zullen dan z.s.m. contact opnemen. Naast de personen die nieuw in de buurt zijn komen wonen willen wij ook bij een geboorte de nieuwe wereldburger welkom heten. Ook hiervoor zorgen wij voor een leuke attentie en willen wij laten weten dat ze van harte welkom  zijn op ’t Zand Binnen Buiten.

Je kunt je aanmelden door een bericht achter te laten op onze website met daarin de naam en adres waar wij je  kunnen opzoeken of te mailen naar werkgr.nieuwbouw@wijkorganisatiezbb.nl

Leave a Reply